skip to Main Content
Studio Realmusicroom

Sonicrocket heeft de opname van de 3-track demo in studio Realmusicroom Rotterdam afgerond.  Nu masteren en pluggen en binnenkort op Spotify, iTunes, Soundcloud, deze website etc. Next step: video shoot!

Volg ons op www.facebook.com/sonicrocket en www.instagram.com/sonicrocketband voor de laatste info.

foto aankondiging camping crooswijk 2018

De zomer is bijna voorbij en Sonicrocket kruipt weer uit haar zomerslaap. Na vorig jaar de primeur te hebben gehad om de eerste editie van Camping Crooswijk te mogen openen staat Sonicrocket vrijdag 31 Augustus weer op het festival. Daarna is De Kroepoekfabriek Vlaardingen aan de beurt op vrijdag 28 september, gevolgd door Café de Bel Rotterdam op zaterdag 6 oktober. Kunnen we mooi ons nieuwe werk nog een paar keer live bijschaven voordat we in oktober de Realmusicroom studio induiken.  Kortom een vol programma.

Volg onze site en Facebook (like: www.facebook.com/sonicrocket) voor al onze ontwikkelingen en aankomende optredens.

Surfrock festival 2018

Zaterdag 16 Juni speelt Sonicrocket op het Surfrock Festival in Krimpen aan de Lek. Funkrock, Surfrock, maakt allemaal niet uit. Sonicrocket speelt van 18:00-18:45, maar het is natuurlijk de hele dag feest. Check www.surf-rock.nl  voor meer info.

Voordat de zomer definitief losbarst staat er nog een festival op de planning, Burning Del in Belgie. Na de zomer worden momenteel al plannen gesmeed om de studio van Realmusicroom in te duiken voor opname van een EP / Demo. Daarover later Meer.

Volg onze site en Facebook (like: www.facebook.com/sonicrocket) voor al onze ontwikkelingen en aankomende optredens.

Liskids

Op Koningsdag 2018 (27 april) speelt Sonicrocket op het Koningsdagfestival in het Liskwartier in Rotterdam. De Sonicrocket Funkrock is immers geschikt voor jong en oud! Zonnetje, biertje, koninkje, bandje, kraampje, tot dan?

Meer info en het volledige programma kun je vinden op www.liskids.nl

camping Crooswijk

2018 is begonnen en onze concertagenda stroomt al lekker vol. Met optredens in Rotterdam, Breda, Katwijk en zelfs in Belgie. Maar eerst De Popcentrale Dordrecht op zaterdag 3 februari. Check www.popcentrale.nl voor meer info en volg onze site (Gigs) en Facebook (like: www.facebook.com/sonicrocket) voor al onze aankomende optredens.